Service Air Condition

SERVICE AIR CONDITION,ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ,ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

 

SERVICE AIR CONDITION,ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ,ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ποια είναι η λειτουργία του κλιματισμού

 

 Κλιματισμός ονομάζεται η διαδικασία ελέγχου και ρύθμισης της θερμοκρασίας, των επιπέδων υγρασίας, της καθαρότητας και της διανομής του αέρα. 

 •  Ψύξη
  Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το ιδανικό κλίμα και τη σωστή θερμοκρασία για εσάς. Δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα, ενώ  ταυτόχρονα σας κάνει να αισθάνεστε φρέσκος και γεμάτος ενέργεια, ακόμη και στις πιο ακραίες εξωτερικές συνθήκες. 
 • Θέρμανση
  Τα κλιματιστικά έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν και για θέρμανση. Μπορείτε να απολαμβάνετε ιδανική, σταθερή θερμοκρασία καθ'όλη τη διάρκεια του χρόνου ανεξαρτήτως των εξωτερικών συνθηκών. Πρόκειται για μια εναλλακτική, φιλική προς το περιβάλλον, αντί της παραδοσιακής θέρμανσης, καθώς παίρνει ενέργεια από τον εξωτερικό αέρα και την απελευθερώνει στο εσωτερικό. Εξού και το όνομα Αντλία Θερμότητας
 •  Καθαρισμός
          Τα κλιματιστικά μας παράγουν καθαρό και υγειινό αέρα. Όλες οι εσωτερικές μονάδες διαθέτουν φίλτρα, τα οποία συλλέγουν τη σκόνη, τη γύρη, τον καπνό ... από τον αέρα. Τα επίπεδα φιλτραρίσματος του αέρα μπορούν να αυξηθούν, ανάλογα            με τις ανάγκες του πελάτη. Το φιλτράρισμα του αέρα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες. 
 • Αφύγρανση
  Στο πρόγραμμα ψύξης το κλιματιστικό αφυγραίνει τον αέρα, δημιουργώντας μια εξαιρετική αίσθηση ευεξίας. Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψην ότι τα κατάλληλα επίπεδα υγρασίας περιορίζουν την ανάπτυξη ακάρεων και μούχλας, γεγονός το οποίο έχει θετικά αποτελέσματα για άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες. Για τους ανθρώπους ποσοστά 40 - 60% αποτελούν ευχάριστα επίπεδα υγρασίας. Επίσης, τα κατάλληλα επίπεδα υγρασίας εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τις ηλεκτρικές συσκευές σας και την κατοικία σας. 
 • Εξαερισμός
         Ο εξαερισμός ενσωματώνεται στα συστήματα κλιματισμού. Διοχετεύει προς τα έξω τον αέρα που βρίσκεται στο εσωτερικό του και απορροφά φρέσκο αέρα από έξω. Σε ενδιάμεσες εποχές που το κλιματιστικό δεν λειτουργεί, το σύστημα                        εξαερισμού έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί ανεξάρτητα. Τα συστήματα εξαερισμού μας μπορούν να εγκατασταθούν ακόμη και χωρίς να γίνει εγκατάσταση κλιματιστικού.
SERVICE AIR CONDITION,ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ,ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
SERVICE AIR CONDITION,ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ,ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ,ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Γιατί να συντηρούμε τα κλιματιστικά μας

Για να μην χαλάσουν λοιπόν δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος για να κάνουμε συντήρηση στα κλιματιστικά μας υπάρχουν και άλλοι λόγοι που είναι και ποιο σημαντικοί, όπως είναι η υγεία μας στην συντήρηση εμείς οι τεχνικοί χρησιμοποιούμε ένα ειδικό αντιβακτηριδιακό χημικό  υγρό το οποίο σκοτώνει μύκητες, βακτήρια, μικροοργανισμούς, και είναι και κατά της μούχλας.
Θα πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ  ειδικά αν καπνίζουμε μέσα στο σπίτι και πολύ περισσότερο αν υπάρχουν μικρά παιδία, υπάρχουν σοβαροί κίνδυνοι μόλυνσης, καταλαβαίνετε λοιπόν πως το θέμα είναι ποιο σοβαρό από ότι φαίνεται.
Είναι πολύ σημαντικό να επιλέξουμε σωστά τον τεχνικό που θα κάνει συντήρηση το κλιματιστικό μας και να του ζητήσουμε να μας πει τι είδους χημικό χρησιμοποιεί για τον καθαρισμό του.
Να μην μας χρεώσει 45-55 ευρώ και το καθαρίσει με ΑΖΑΧ  ή κάποιο «σαμπουάν» το λέω,  γιατί το κάνουν πάρα πολύ αυτό το πράγμα, για να μην πληρώσουν και αγοράσουν ένα σωστό φάρμακο αγοράζουν από τα σουπερ μάρκετ κάποια καθαριστικά φτηνά.
Καθαρίζουν με αυτά, με αποτέλεσμα να μην γίνεται σωστός καθαρισμός του κλιματιστικού μας. Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα να μυρίζει ο αέρας που βγαίνει από το κλιματιστικό.
Στη συντήρηση επίσης ο τεχνικός κάνει τους απαραίτητους ελέγχους, ή διάγνωση αν θέλετε, ελέγχει αν δουλεύει σωστά το κλιματιστικό μας, συμπληρώνει αν τυχόν χρειάζεται ψυκτικό ρευστό και σας ενημερώνει για την σωστή χρήση του κλιματιστικού και λεπτομέρειες που ίσως να μην γνωρίζετε.

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ SERVICE ΣΤΑ AIR CONDITION ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ!  

ΓΙΑ  ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ  ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΣΤΟ  2104946298 2104946296