ΗΛΙΑΚΟΙ

COPCO,ηλιακοί θερμοσίφωνες

 

Μεγάλη προσφορά απο την  COPCO ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. σε ηλιακούς θερμοσίφωνες.

Η εταιρία μας σεβόμενη τις ανάγκες των πελατών μας σας προσφέρει σε οικονομικές τιμές τους παρακάτω ηλιακούς θερμοσίφωνες:
  • Χάλκινος Ηλιακός "ADVANCE" τύπος AD 160lt, επιλεκτικός με 10 χρόνια εγγύηση. ΜΟΝΟ 1.050 ΕΥΡΩ με ΦΠΑ.
  • Ηλιακός θερμοσίφωνας  "GAUZER" GLASS 160LT, επιλεκτικός , με συλλέκτη τιτανίου  2,4 τ.μ, υψηλής απόδοσης με ενισχυμένες μονώσεις , Ελληνικός , Laser Securit , με 96% απορρόφηση Ηλιακής Ενέργειας,  ΜΟΝΟ 675 ΕΥΡΩ με ΦΠΑ!!!!!
ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ.
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ 210-4946296, 210-4946298 για να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε με την υπευθυνότητα που μας διακρίνει.

 
Και λίγα λόγια για τους Ηλιακούς Θερμοσίφωνες
Ηλιακός Θερμοσίφωνας
Βασικές πληροφορίες
Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι ένα ενεργητικό ηλιακό σύστημα που ζεσταίνει νερό χρησιμοποιώντας την ηλιακή ακτινοβολία. Χρησιμοποιείται ευρύτατα στις χώρες που έχουν μεγάλη ηλιοφάνεια, όπως για παράδειγμα στις χώρες της Μεσογείου και στην Ελλάδα. Ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι η απλούστερη και η γνωστότερη ηλιακή συσκευή. Κατά την λειτουργία του γίνεται εκμετάλλευση δυο φυσικών φαινομένων. Με την αρχή του θερμοσίφωνου επιτυγχάνεται η κυκλοφορία του νερού με φυσικό τρόπο χωρίς μηχανικά μέρη (αντλίες κλπ.) ενώ η θέρμανση του νερού γίνεται με την εκμετάλλευση του φαινομένου του θερμοκηπίου που αναπτύσσεται στους συλλέκτες του.

 

Λειτουργία του ηλιακού θερμοσίφωνα
Ο ηλιακός θερμοσίφωνας κατά την λειτουργία του εκμεταλλεύεται το φυσικό φαινόμενο της ροής των ρευστών λόγω διαφοράς θερμοκρασίας (διαφοράς πυκνότητας), γνωστό και σαν αρχή του θερμοσίφωνου. Έτσι πετυχαίνεται με φυσικό τρόπο χωρίς κυκλοφορητή (αντλία) συνεχής ροή του θερμαινόμενου μέσου, από το θερμότερο σημείο (ηλιακοί συλλέκτες) προς το ψυχρότερο (δεξαμενή νερού), μέχρις ότου τα δύο σημεία να αποκτήσουν παρόμοιες θερμοκρασίες. Για να είναι αυτό δυνατό πρέπει το ψυχρότερο σημείο να είναι ψηλότερα από το θερμότερο σημείο και για τον λόγο αυτό σε όλους τους ηλιακούς θερμοσίφωνες η δεξαμενή αποθήκευσης είναι πάντα ψηλότερα από τους ηλιακούς συλλέκτες. Η συνολική απόδοση του ηλιακού θερμοσίφωνα εξαρτάται κι απ' τη θερμοκρασία του περιβάλλοντος, τη νεφοκάλυψη και την αποτελεσματικότητα της θερμικής μόνωσης του συστήματος. Οι κρίσιμοι παράγοντες για την καλή απόδοση του συστήματος είναι η μεγάλη απορροφητικότητα της πλάκας στην ηλιακή ακτινοβολία, ο μικρός συντελεστής εκπομπής της πλάκας στη μεγάλου μήκους κύματος ακτινοβολία και η μεγάλη αδιαφάνεια του κρυστάλλου για τη δεύτερη. Τα υλικά που προσφέρουν την καλύτερη σχέση απόδοσης-τιμής είναι γυαλί και επιφάνεια από αλουμίνιο ή χαλκό χρωματισμένη μαύρη.

 

Πλεονεκτήματα ηλιακού θερμοσίφωνα

 

Αξιοπιστία:Η χρήση ηλιακών συστημάτων είναι μια δοκιμασμένη τεχνολογία και ασφαλής ως προς το τελικό αποτέλεσμα.
Αποκέντρωση:Η θερμική ενέργεια παράγεται και ρυθμίζεται στα σημεία ζήτησης της. Αποφεύγονται έτσι οι τεράστιες απώλειες μεταφοράς ενέργειας μέσω του ηλεκτρικού δικτύου.
Αυτονομία:Αποτρέπονται οι δαπάνες για εισαγωγή ενέργειας, τη στιγμή που ο ήλιος παρέχεται δωρεάν, υπάρχει παντού και δεν εξαντλείται.
Ευκολία:Η τοποθέτηση ενός ηλιακού συστήματος είναι απλή, η δε συντήρηση του ελάχιστη, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται και μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων.
 
Εξοικονόμηση Ενέργειας:Με τη χρήση ηλιακών συστημάτων εξοικονομείται ένας πολύ σημαντικός αριθμός ισχύος ηλεκτρικής ενέργειας, αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο τις συχνές διακοπές ρεύματος υπερφορτωμένων δικτύων.
 
Προστασία του περιβάλλοντος:Αποτρέπεται η έκλυση μεγάλων ποσοτήτων ρύπων που επιβαρύνουν το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία.