ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

COPCO, Εξοπλισμός Εργαλειομηχανών, Κοπτικά Εργαλεία, Θέρμανση, Ηλιακά, Κοπτικά

Η φιλοσοφία μας είναι κατ’ εξοχήν ανθρωποκεντρική έχοντας ως στόχο την απάντηση με σύγχρονο & αποτελεσματικό τρόπο στις ανάγκες και τάσεις της αγοράς και την ωρίμανση και σταθερότητα της σχέσης μας με τους πελάτες.
Η εταιρεία ακολουθώντας με συνέπεια μια στρατηγική διαρκούς αναζήτησης καινοτόμων προϊόντων και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών, διανύει μια πορεία θετικών αποτελεσμάτων αφομοιώνοντας τις νέες τεχνολογίες της παγκόσμιας αγοράς.
Συνεργάζεται με μεγάλους οίκους του εξωτερικού οικοδομώντας με αυτούς σταθερές και μόνιμες σχέσεις.
Η εταιρεία αποτελείται από δύο άρρηκτα συνδεδεμένους τομείς:
  • Τον τομέα παροχής υπηρεσιών όπου παρέχονται συμβουλευτικές υπηρεσίες στους πελάτες, επιλογής κατάλληλων προιόντων και τεχνικά σωστής χρήσης τους με ταυτόχρονη οσο το δυνατόν άμεσης παράδοσης .
  • Τον τομέα εμπορίας προϊόντων όπου έχουν επιλεγεί προϊόντα από μεγάλους οίκους του εξωτερικού με απ’ ευθείας διάθεση και τα οποία διακρίνονται για την αξιοπιστία και τα αποτελέσματά τους.
Η επιταχυνόμενη ανοδική πορεία της εταιρείας συνδέεται με την διαμόρφωση σύγχρονων υποδομών σε ιδανικό γεωγραφικό σημείο, για την αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών της.
Σκοπός της εταιρείας είναι να βελτιώνεται καθημερινά, να εφαρμόζει πρωτοποριακές ιδέες, να προσεγγίζει τον πελάτη, να του δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης και να του παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.
Λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας στο χώρο των κοπτικών εργαλείων ,των εξοπλισμό εργαλειομηχανών  είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις ανάγκες σας και να μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Στις μέρες μας που τα οικονομικά κάθε νοικοκυριού είναι περιορισμένα , μπορούμε να προτείνουμε τις καλύτερες και συμφερότερες  λύσεις τόσο στον  τομέα της θέρμανσης ,όσο και στον τομέα του κλιματισμού τόσο για οικιακή χρήση όσο και για επαγγελματική χρήση.
Οι μακροχρόνιοι πελάτες μας (οικιακοί και επαγγελματικοί) είναι η επιβεβαίωση της αξιοπιστίας μας και της σοβαρότητας της εταιρίας μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα είναι πάντα δίπλα σας για να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις ώρες της ημέρας σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.
Με ένα σας τηλέφωνο στο ΤΗΛ:210494629, θα σας προτείνουμε την βέλτιστη ποιότητα,επικάλυψη η γεωμετρία του κοπτικού που χρειά ζεσθαι για βέλτιστη κατεργασία.